Vier samen kerst bij Hotel Oostergoo

Misschien denkt u nog niet aan de drukke decembermaand, maar die komt wel steeds dichterbij. Een feestelijke maand waarin familie en goed gezelschap centraal staan. Heeft u zin om dit jaar extra goed uit te pakken met kerst, maar geen zin om uren lang in de keuken te staan? Dan bent u van harte welkom om gezellig sfeer te proeven bij Hotel Oostergoo. Wij verwennen u en uw gezelschap graag in de mooiste tijd van het jaar. 

Magische sfeer aan het water

Beleef de magische sfeer die de kerst met zich meebrengt in Hotel Oostergoo. Geniet samen met uw familie op een relaxte manier van alles wat wij u te bieden hebben. Kom bijvoorbeeld samen met uw collega's langs om het jaar goed af te sluiten met een goede kerstborrel of heerlijk etentje. Natuurlijk kunt u bij ons ook terecht voor een fijne kerstbrunch of een verrassend kerstdiner samen met uw familie en/of vrienden. Kom bij ons langs op eerste kerstdag voor een culinaire verrassing. 

Genieten met kerst

Wilt u echt uitpakken met kerst dit jaar? Wij helpen u dan graag om uw feestdagen speciaal te maken. Kom bijvoorbeeld lekker bij ons overnachten tijdens de kerstdagen en geniet ook nog eens van een gezellig ontbijt, rijkgevulde kerstbrunch, ultieme kerstborrel of een overtreffend kerstmenu. Zo komt u volledig tot rust tijdens deze drukke feestdagen en verrast u uw gasten toch met een bijzonder kerstgevoel. Dit alles aan het water en in het prachtige, pittoreske dorp Grou. De perfecte plek om bijvoorbeeld een lange en verfrissend kerstwandeling te maken langs het water samen met uw gezin, familie en/of vrienden. Zo kunt u goed genieten en aandacht geven aan wie u lief heeft. 

Het aftellen naar kerst kan beginnen

De tijd van het jaar is weer bijna aangebroken. Bij ons zijn de feestdagen populair om samen te genieten van een sfeervolle tijd. Voorkom teleurstelling en reserveer op tijd om samen met uw gezelschap te genieten van culinaire dagen bij Hotel Oostergoo. Heeft u vragen over de mogelijkheden tijdens de feestdagen? Neem dan gerust contact met ons op. Gastheerschap in sfeervolle ambiance en winterse gezelligheid in Hotel Oostergoo. Samen maken we er een mooie en warme tijd van!