Nabij het Pikmeer... een stimulerende omgeving die garant staat voor een nuttige en motiverende bijeenkomst...

Ongestoord vergaderen met de zekerheid dat aan alles gedacht is: dat kan in hotel restaurant Oostergoo. Wij bieden u complete arrangementen voor uw conferentie, presentatie, seminar, vergadering, training, cursus of workshop. Onze 4 vergaderzalen zijn geschikt voor allerlei doeleinden en uitgerust met alles wat u nodig heeft. 

Bekijk onze vergaderarrangementen

De bestuurkamer

De bestuurkamer

U heeft u een prachtig uitzicht over het water en de kade. Al ruim 10 jaar vergadert het bestuur van de Koninklijke Zeilvereniging Oostergoo in deze zaal. De royale tafel met comfortabele stoelen biedt plaats aan max. 14 personen. in de zaal is een scherm en flip-over aanwezig. Royale markiezen houden de ruimte in de zomer aangenaam.

Contact opnemen
De Opkamer

De Opkamer

De Opkamer is een mooie lichte ruimte, geschikt voor middelgrote gezelschappen (10-20 personen) die in een intieme sfeer willen vergaderen of dineren. De ruimte biedt de mogelijkheid om te vergaderen bij haardvuur. Het licht in deze zaal is ideaal dankzij de grote openslaande deuren die tevens toegang geven tot het bordes.

Contact opnemen
De Bovenzaal

De Bovenzaal

De Bovenzaal op de eerste etage van het hotel biedt een prachtig uitzicht over het water.. Groepen van 20-70 personen vinden hier de ideale loctie voor het houden van vergaderingen, presentaties, een lunch of diner.

Contact opnemen
Grote Oostergoozaal

Grote Oostergoozaal

Op de begane grond bevindt zich de Grote Oostergoozaal. De zaal meet 200m2 en is hierdoor een mooie locatie voor onder andere feesten, presentaties, jaarvergaderingen en theatervoorstellingen tot ca. 200 personen. In de Oostergoozaal is een eigen bar, podium en muziekinstallatie aanwezig. 

Contact opnemen