Ultiem vergaderen aan het water in Grou

Zoekt u een mooie vergaderlocatie in Friesland? Wilt u ongestoord vergaderen en toch genieten van de prachtige Friese meren? Dan zit u bij Hotel Oostergoo helemaal goed! Wij bieden verschillende vergaderzalen met uitstekend uitzicht over het Pikmeer in Grou. De perfecte vergaderlocatie om uitgerust te vergaderen met uw collega's en ondertussen te genieten van de mooie Friese omgeving.

 

Unieke vergaderlocaties in Grou

Voor de perfecte vergadermomenten kunt u bij ons kiezen uit verschillende zalen. Bent u met een kleine groep? Geen probleem! Dan zijn de vergaderzalen als De Bestuurkamer en De Opkamer zeer geschikt om in te overleggen. Wilt u toch liever een grote zaal voor uw conferentie? Ook dan hebben we ruime zalen voor u tot onze beschikking, zoals De Bovenzaal en De Grote Oostergoozaal (tot wel 200 personen!). U kunt naast vergaderen ook bij ons genieten van heerlijk eten, als de vergadering toch iets langer duurt dan u van tevoren had verwacht. Natuurlijk kunt u ook tijdens de vergadering genieten van een overheerlijk lunch of diner. Elke vergaderzaal heeft een uitstekende sfeer en diverse mogelijkheden voor presentaties en andere feestmomenten. Ideaal om ongestoord met elkaar te overleggen en daarnaast bij te komen aan de Friese meren. Vergaderen aan het water is de perfecte manier voor uw overleg. 

Bekijk onze vergaderarrangementen

De bestuurkamer

De bestuurkamer

U heeft hier u een prachtig uitzicht over het water en de kade. Al ruim 10 jaar vergadert het bestuur van de Koninklijke Zeilvereniging Oostergoo in deze zaal. De royale tafel met comfortabele stoelen biedt plaats aan max. 6 personen. In de zaal is een scherm,flip-over en beamer aanwezig. Royale markiezen houden de ruimte in de zomer aangenaam.

Contact opnemen
De Opkamer

De Opkamer

De Opkamer is een mooie lichte ruimte, geschikt voor middelgrote gezelschappen (10-20 personen) die in een intieme sfeer willen vergaderen of dineren. De ruimte biedt de mogelijkheid om te vergaderen bij haardvuur. Het licht in deze zaal is ideaal dankzij de grote openslaande deuren die tevens toegang geven tot het bordes.

Contact opnemen
De Bovenzaal

De Bovenzaal

De Bovenzaal op de eerste etage van het hotel biedt een prachtig uitzicht over het water.. Groepen van 20-70 personen vinden hier de ideale loctie voor het houden van vergaderingen, presentaties, een lunch of diner.

Contact opnemen
Grote Oostergoozaal

Grote Oostergoozaal

Op de begane grond bevindt zich de Grote Oostergoozaal. De zaal meet 200m2 en is hierdoor een mooie locatie voor onder andere feesten, presentaties, jaarvergaderingen en theatervoorstellingen tot ca. 200 personen. In de Oostergoozaal is een eigen bar, podium en muziekinstallatie aanwezig. 

Contact opnemen