Restaurant aan het water

Als u op zoek bent naar een heerlijk diner aan het water, dan zit u bij restaurant Oostergoo op de juiste plek. De huiselijke sfeer, het uitzicht over het water, een eigen aanlegsteiger waarvan u tegen gereduceerd tarief gebruik kunt maken als u bij ons komt dineren. In de zomer een ruim terras met zicht op de voorbij varende bootjes. Onze gasten noemen onze locatie niet voor niets het ‘Saint Tropez’ van het Noorden! Niet alleen onze locatie is uniek. Hotel Restaurant Oostergoo onderscheidt zich ook als het gaat om haar culinaire kwaliteiten. U leest hier alles over in ons menuboek.Ambiance


Overdag wordt er gezellig geluncht en geborrelt. 's Avonds dekken wij de tafels voor een prachtig diner. De chef en zijn brigade werken met verse streekproducten. Niet alleen omdat deze heerlijk van smaak zijn, maar ook omdat wij het erg belangrijk vinden om met eerlijke en biologische producten en zonder schadelijke e-nummers te werken. Verder bieden wij bij ieder gerecht een passende wijn. Onze wijnkaart siert een brede variëteit aan wijnen uit alle werelddelen. Ons personeel is goed op de hoogte van elke soort wijn en kan u dus goed adviseren!

Tafelreservering


Lunchen aan het water

Lunchen aan het water

Heerlijk lunchen aan het water. Wie wil dat nou niet? Vier keer per jaar wisselen wij onze kaart, met een ruime keuze uit gerechten van het seizoen. Tevens serveren wij dagelijks een weekmenu.

lunchkaart

 

Heerlijk dineren

Heerlijk dineren

Onze keukenbrigade werkt met biologische en eerlijke producten uit de regio. Proef zelf wat het betekend om te koken op basis van:

Cultuur: Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen we ons bevinden
Gezond: Goed voor ons en onze aarde
Kwaliteit: Wij koken, kopen en eten bewust
Natuur: Eerlijk en veelzijdig eten van wt de natuur ons biedt
Waarde: Wij werken aan resultaten voor morgen

dinerkaart

Altijd vers

Altijd vers

Hotel Oostergoo bereidt uw gerechten duurzaam, diervriendelijk, gezond en eigentijds. Verse groenten spelen de hoofdrol. Samen met internationale kooktechnieken levert dit smaakvolle en zeer gevarieerde gerechten op. Wij gebruiken producten van de koude grond, uit water, lucht, onze eigen omgeving en in het seizoen. Hoe beter de producten in het seizoen passen, hoe beter is de kwaliteit.

Reserveer