Restaurant aan het water

Vanwege de corona maatregelen is ons restaurant niet geopend. Maar ons mooie terras aan het water is gelukkig weer geopend van 12.00 tot 18.00. Hotelgasten kunnen eten bestellen, afhalen en op de kamer nuttigen. Vanaf 1 april kunt u ook weer met de boot bij ons afmeren, en verzorgen wij graag uw diner aan boord. Reserveren is belangrijk. 

Momenteel hebben we wekelijks een wisselend menukaartje . Onderaan deze pagina kunt u de lunch en dinerkaart van deze week bekijken.

Als u op zoek bent naar een heerlijk diner aan het water, dan zit u bij restaurant Oostergoo op de juiste plek. De huiselijke sfeer, het uitzicht over het water, een eigen aanlegsteiger waarvan u tegen gereduceerd tarief gebruik kunt maken als u bij ons komt dineren. In de zomer een ruim terras met zicht op de voorbij varende bootjes. Niet alleen onze locatie is uniek. Hotel Restaurant Oostergoo onderscheidt zich ook als het gaat om haar culinaire kwaliteiten. 

Ambiance

Overdag wordt er gezellig geluncht en geborrelt. 's Avonds dekken wij de tafels voor een prachtig diner. De chef en zijn brigade werken met verse streekproducten. Niet alleen omdat deze heerlijk van smaak zijn, maar ook omdat wij het erg belangrijk vinden om met eerlijke en biologische producten en zonder schadelijke e-nummers te werken. Verder bieden wij bij ieder gerecht een passende wijn. Onze wijnkaart siert een brede variëteit aan wijnen uit alle werelddelen. Ons personeel is goed op de hoogte van elke soort wijn en kan u dus goed adviseren!

Tafelreservering


Lunchen aan het water

Lunchen aan het water

Heerlijk lunchen aan het water. Wie wil dat nou niet ? Vier keer per jaar wisselen wij onze kaart, met een ruime keuze uit gerechten van het seizoen. En houdt onze borden in de gaten voor de wisselende week specials. 

Reserveer alvast een plaatjes aan het water of kom gezellig langs.

lunchkaart

 

Dineren aan het water

Dineren aan het water

Hotel Oostergoo onderscheidt zich als het gaat om haar culinaire kwaliteiten. Onze keukenbrigade werkt met biologische en eerlijke producten uit de regio. Het gerecht vertelt waar en in welk seizoen we ons bevinden. Wij koken, kopen en eten bewust.

 

 

Dinerkaart