Ja, ik wil de perfecte trouwlocatie in Grou!

Gaat u binnenkort trouwen en wilt u optimaal genieten van uw bruiloft? Gefeliciteerd, dan bent u bij Hotel Oostergoo aan het juiste adres! Bij ons proeft u het geluk aan het water en kunt u heerlijk genieten van de perfecte dag in het Saint Tropez van Fryslân. Gaat uw hart ook sneller kloppen bij de perfecte trouwlocatie in Grou? Ontdek wat Hotel Oostergoo voor u bijzonder maakt!

Trouwen in Grou

Met de perfecte ligging aan het water kunt u zowel in de zomer als in de winter genieten bij Hotel Oostergoo. Met de prachtige omgeving en de unieke sfeer is het dé locatie om uw dag door te brengen. Naast de ultieme ligging, zijn wij er voor u om al uw specifieke wensen in vervulling te laten gaan. Wij nemen graag al uw zorgen uit handen en zorgen voor juiste sfeer met uw favoriete gasten. Bent u er nog niet uit welke trouwlocatie het gaat worden? Wij helpen u graag verder met al uw specifieke wensen om uw dag speciaal te maken. Zo willen wij u graag de hele dag ontzorgen, zodat u optimaal kunt genieten van uw partner, familie en vrienden. De mooiste dag van uw leven op de uniekste trouwlocatie in Grou. Romantischer kan het niet!

Stap in het huwelijksbootje

Naast de unieke locatie, is er bij ons van alles mogelijk om zowel u als uw gasten te verrassen. Zo kunt u bijvoorbeeld op de mooiste dag van uw leven genieten van een prachtige boottocht. Kijk uit over de Friese meren met uitzonderlijk uitzicht en de mooiste natuur. Een perfecte beleving als u houdt van het water en het Friese landschap! 

Bij ons bent u op het juiste adres voor:

  • Heerlijke hapjes en drankjes;
  • Gezellig sfeer;
  • Unieke locatie aan het water;
  • Swingende muziek;
  • Boottocht over de Friese meren.

Ja, ik wil de mooiste trouwlocatie in Grou!

Wij staan voor u klaar om uw dag speciaal te maken en uw wensen centraal te zetten. Een unieke locatie en voor ieder wat wils. Dat is onze kracht! Wilt u meer weten over de mooiste trouwlocatie in Grou? Of bent u benieuwd geworden naar wat er allemaal mogelijk is bij Hotel Oostergoo? Wij zorgen ervoor dat u en uw partner optimaal kunnen stralen. Neem snel contact met ons op en wie weet zien wij elkaar snel om uw ultieme geluksmoment vast te leggen bij Hotel Oostergoo! 

Reserveren