Oostergoo sloep arrangement

Sloep arrangement Oostergoo

Een sloep arrangement is iets wat niet mag ontbreken wanneer u in Friesland bent en het weer het toelaat. Wat is er mooier dan Friesland ontdekken vanaf de Friese wateren? Samen met je vrienden, familie of personeel van de mooie wateren rondom grou.  Reserveer nu een sloeparrangement: een sloep + vaarroute + gevulde picknickmand + overnachting + ontbijt.

LET OP: Onze sloep is beschikbaar voor maximaal 8 personen. U moet met minimaal twee personen zijn om de sloep te huren.

Sloep arrangement Oostergoo: route door Friesland

Onze medewerkers staan u graag te woord over de mooie vaarroutes die u kunt varen. Hierdoor kunt u zich focussen op het mooie gebied, wij regelen de route! Vanaf onze kade in Grou is het bijvoorbeeld mogelijk het schitterende merengebied de Alde Feanen te bereiken. Verder kunt u denken aan routes door de Friese meren, door Heerenveen de Weerribben, de middelseeroute, of natuurlijk de Elfstedentocht. Ook zijn er vaarroutes door Sneek, door Dokkum, noem maar op. Er bestaat een kleiroute, een turfroute of een aquaductenroute. U kunt kiezen voor een rustige route of u kunt bijvoorbeeld varen door de binnenstad van Leeuwarden. Uiteraard kunt u ook zelf uw eigen koers bepalen en zelf het gebied te ontdekken. Er is zoveel te zien. Een mooiere manier om de prachtige plekjes, dorpjes en steden die Friesland rijk is te ontdekken bestaat er niet. 

Sloep arrangement Oostergoo, inclusief eten

U hoeft zelf geen eten mee te nemen, dit regelen wij voor u. U krijgt een goedgevulde picknickmand mee, waar u een hele dag zoet mee kunt zijn. Neem contact op wanneer u graag wilt weten wat er in de picknickmand zit. Heeft u dieetwensen? Geef het dan aan ons door. 

Sloep arrangement inclusief eten en vaarroute door Friesland

Het sloep arrangement Oostergoo (Friesland) is te reserveren vanaf twee personen tot maximaal acht personen. Het arrangement is inclusief overnachting en ontbijt. U kunt per stel het arrangement huren. Wilt u vervolgens meerdere personen meenemen op de sloep? Dan is dat mogelijk. De specifieke kosten voor het gehele arrangement hebben we hier onder voor u opgesomd. Mocht u vragen hebben over de kosten of over de sloep, neem dan gerust contact met ons op. 

  • De sloep is te huren vanaf € 137,50 per persoon. (inclusief 2 overnachtingen);
  • De sloep is beschikbaar voor 8 personen, elke extra persoon betaalt maar € 37,50 (inclusief ontbijt én overnachting);
  • Goed gevulde picknickmand ter waarde van € 12,50.

Kortom: één stel huurt de sloep en kan tot 6 anderen meenemen tegen een mooie prijs. Uitermate geschikt dus, voor vrienden, familie of collega's. Omdat we de sloep toegankelijk willen houden voor iedereen, zijn honden helaas niet toegestaan.

 

Sloeparrangement + overnachting en ontbijt reserveren bij Hotel Oostergoo

Vooral in de zomermaanden kunnen de reserveringen voor onze sloep snel gaan. Wilt u er zeker van zijn gebruik te kunnen maken van het sloep arrangement bij Oostergoo (Friesland)? Reserveren kan hier onder. 

Reserveren kan hier!

Reserveer nu