4-Daags sportief Grou

4-Daags sportief Grou arrangement

Het 4-Daags sportief Grou arrangement is een arrangement waarbij u actief bezig bent. Perfect voor een groot gezelschap, waarbij een sportieve daginvulling en vermaak belangrijk is. Ook is het arrangement erg leuk als u met z'n tweeën bent en niet graag stil zit. U krijgt een ontvangst met koffie of thee + 3 x overnachting in een luxe kamer + 3 keer een uitgebreid ontbijtbuffet + 1 x diner + 1 x fietsverhuur voor een dag + fietsroute door Grou en Friesland.

4-Daags sportief Grou: het dorp en Friesland verkennen

Het 4-Daags sportief Grou arrangement geeft u de mogelijkheid om op een sportieve manier Grou te ontdekken. Ga lekker op de fiets het pittoreske dorpje verkennen. Of ga er echt op uit en maak een mooie fietstocht door de mooie natuurgebieden van Friesland. Dit is perfect in combinatie met overnachtingen, uitgebreid ontbijten en een lekker 3 gangendiner bij Hotel Oostergoo. Daarnaast regelt Hotel Oostergoo de fietsen, zodat u nergens rekening mee hoeft te houden. Bij dit sportieve arrangement kunt u kiezen uit verschillende afstanden voor u fietstocht. Zo kunt u de route helemaal aanpassen aan uw wensen en kunt u toch optimaal genieten van alles van Friesland te bieden heeft. Tijdens de route staat er ook leuke bezienswaardigheden en uitkijkpunten weergegeven. Zo fietst u ook regelmatig langs het vaarwater en kunt u ook gebruik maken van verschillende pontjes. Of ga eens de natuurgebieden en de Friese meren ontdekken op de fiets. Een leuke manier om Grou en de Friese meren te ontdekken.

4-Daags sportief Grou arrangement op de fiets

Waarom zou u kiezen voor een sportief arrangement in plaats van een los verblijf? Wanneer u het leuk vindt om sportief bezig te zijn tijdens uw verblijf óf wanneer u op zoek bent naar een leuke daginvulling voor een grotere groep is dit arrangement ideaal. U hoeft niet zelf op zoek naar een fietsverhuur en in de kaarten te duiken voor een leuke route. Als échte inwoners van Grou krijgt u van ons routes, waarbij u sowieso de leukste dingen van Grou ontdekt. En daarbij stapt u zo op de fiets. U krijgt bij dit arrangement:

  • Ontvangst met koffie of thee met een Friese lekkernij
  • 3x overnachting in een luxe tweepersoonskamer
  • 3x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x drie gangendiner
  • 1x fiestverhuur voor één dag
  • Fietsroute door Grou en Friesland

Het gehele arrangement is te reserveren voor €145 per persoon. Deze prijs is gebaseerd op basis van 2 personen op een tweepersoonskamer. Daarnaast is dit arrangement het hele jaar door geldig. Komt u liever met een groter gezelschap? Geen probleem. Wij maken dan een passend arrangement voor u zodat u toch kunt genieten van een sportief uitje. 

Reserveer hier voor een sportief arrangement in Grou

Heeft u ook zin om op het sportieve manier Friesland te verkennen? Maak dan gebruik van bovenstaand arrangement bij Hotel Oostergoo. U kunt contact met ons opnemen om uw reservering compleet te maken. Heeft u vragen over het arrangement of wilt u meer over sportief Grou weten? Wij helpen u graag op weg en geven graag antwoord op uw vragen. 

Reserveer nu