5-Daags luxe in Grou

Ontdek Grou en haar rijke geschiedenis met een 5-Daags luxe in Grou. Wij kunnen u alles vertellen over het pittoreske dorp Grou. Niet voor niks ook wel het 'Saint Tropez' van Friesland genoemd. Er is van alles te zien en te beleven. Met het 5-daags luxe in Grou arrangement bent u van alles voorzien. Heerlijk genieten in Grou met een ontvangst met koffie en thee + 4x een overnachting + uitgebreid ontbijt + 1 x 3 gangen diner + 1 x borrelplank + een fietsroute.

5-Daags luxe in Grou: Historisch genieten

Het pittoreske Grou heeft een rijke geschiedenis om eens goed bij stil te staan. Een leuk dorp wat het verkennen waard is. Wist u bijvoorbeeld dat de gebroeders Halbersma een belangrijk aandeel hebben in het dorp en de Friese taal tot de dag van vandaag? En wist u dat Grou een rijke zeilhistorie heeft? Niet alleen kunt u veel ontdekken over de geschiedenis van Grou in zn algemeen, u verblijft ook in een hotel met een rijke geschiedenis. Hotel Oostergoo is één van de oudste gerenommeerde hotels in Friesland, waar u al meer dan 170 jaar welkom bent. In het hotel ligt dan ook een boek over de geschiedenis van Grou en welke rol Hotel Oostergoo hier in heeft gespeeld. 

In goed gezelschap

Het arrangement is perfect voor grote groepen als leuke activiteit, maar natuurlijk ook erg leuk met z'n tweeën. Zoekt u een leuk familie-uitje? Of wilt u iemand helemaal in de watten leggen? Dan is dit arrangement perfect voor u en uw gezelschap. Naast dat u meer te weten komt over Grou, krijgt u ook heerlijk eten aangeboden en een sfeervolle hotelkamer om in te overnachten. Wat wilt u nog meer?

Arrangement luxe in Grou

Met het 5-Daags luxe in Grou arrangement krijgt u genoeg informatie om de leukste plekken van Grou te kunnen bezoeken. Zo kunt u onder andere een leuke fietsroute afleggen naar de acht belangrijkste plekken van Grou. Deze fietsroute krijgt u gratis van ons, want zit in het arrangement. Ook de hotelovernachtingen en het ontbijt zij bij het arrangement inbegrepen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over waar u slaapt of waar u de volgende dag ontbijt. Een relaxte manier om samen te genieten van wat Grou u te bieden heeft. Het 5-Daagse Luxe in Grou arrangement biedt u:

  • Ontvangst met koffie / thee en een Friese Lekkernij
  • 4 x overnachting in een luxe tweepersoonskamer
  • 4 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner
  • 1 x borrelplank Ús Plankje
  • Fietsroute de acht van Grou

5-Daags luxe in Grou arrangement: wat kost het?

Het gehele arrangement is te boeken voor maar € 175,00 per persoon. De prijs is gebaseerd op basis van 2 personen en een 2-persoonskamer. Heeft u liever een andere kamer of maakt u liever gebruik van andere faciliteiten? Laat het ons weten. Wij helpen u graag op weg om er een perfect uitje voor u van te maken.

Overtuigd? Reserveer meteen!

Wilt u ook op leuke manier Grou verkennen met bijbehorende luxe? Neem dan contact met ons op om uw uitje te organiseren. Wilt u liever meer informatie over het luxe in Grou arrangement? Neem dan gerust contact met ons. Wij staan u graag te woord om u volledig te voorzien van alle informatie. Perfect arrangement voor een ieder die houdt van de Friese cultuur en natuur. 

Reserveer nu