5-Daags luxe in Grou

Wilt u Grou op een leuke manier verkennen? Dan bent u bij Hotel Oostergoo aan het juiste adres! Bij ons kunt u bijvoorbeeld gebruik maken van het 5-Daagse Luxe in Grou arrangement. Een leuke manier om met een goed gezelschap Grou te verkennen.

Historisch genieten

Het pittoreske Grou heeft een rijke geschiedenis om eens goed bij stil te staan. Een leuk dorp wat het verkennen waard is. Wist u bijvoorbeeld dat de gebroeders Halbersma een belangrijk aandeel hebben geleverd aan het dorp en de Friese taal op de dag vandaag? Of wist u dat Grou een rijke zeilhistorie heeft? Ontdek Grou met het arrangement dat wij aanbieden. 

In goed gezelschap

Het arrangement is perfect voor grote groepen als leuke activiteit, maar natuurlijk ook erg leuk om met z'n tweeën Grou te verkennen. Zoekt u een leuk familie-uitje? Of bent u op zoek om uw partner eens goed te verrassen? Dan is het arrangement perfect voor u en uw gezelschap. Naast dat u meer te weten komt over Grou, krijgt u ook heerlijk eten aangeboden en een sfeervolle hotelkamer om in te overnachten. Wat wilt u nog meer?

Arrangement luxe in Grou

Met het 5-daagse arrangement krijgt u alle belangrijke plekken van Grou te zien en wordt u op een leuke manier geïnformeerd. Zo zult u onder andere een leuke fietsroute afleggen naar de acht belangrijkste plekken van Grou. De hotelovernachtingen en het ontbijt zij bij het arrangement inbegrepen. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over waar u slaapt of waar u de volgende dag ontbijt. Een relaxte manier om samen te genieten van wat Grou u te bieden heeft. Het 5-Daagse Luxe in Grou arrangement biedt u:

  • Ontvangst met koffie / thee en een Friese Lekkernij
  • 4 x overnachting in een luxe tweepersoonskamer
  • 4 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1 x 3-gangendiner
  • 1 x borrelplank Ús Plankje
  • Fietsroute de acht van Grou

Wat kost het?

Dit alles voor maar € 175,00 per persoon. De prijs is gebaseerd op basis van 2 personen en een 2-persoonskamer. Heeft u liever een andere kamer of maakt u liever gebruik van andere faciliteiten? Laat het ons weten. Wij helpen u graag op weg om er een perfect uitje voor u van te maken.

Overtuigd? Reserveer meteen!

Wilt u ook op leuke manier Grou verkennen met bijbehorende luxe? Neem dan contact met ons op om uw uitje te organiseren. Wilt u liever meer informatie over het luxe in Grou arrangement? Neem dan gerust contact met ons. Wij staan u graag te woord om u volledig te voorzien van alle informatie. Perfect arrangement voor een ieder die houdt van de Friese cultuur en natuur. 

175