2-Daags ontdek Grou

Wilt u er even lekker tussenuit en tegelijkertijd genieten van het pittoreske dorp Grou? Dan bent u bij Hotel Oostergoo aan het juiste adres! Maak gebruik van dit arrangement en geniet volop van Grou. De moeite waard om te bezoeken en te beleven. 

Ontdek Grou op de fiets

Overnachten in het watersportdorp Grou is een feest op zich. Nog leuker is het om Grou ook echt te ontdekken en de rijke geschiedenis van dit mooie dorp te weten. Fiets bijvoorbeeld de Pontjesroute De 8 van Grou. Deze fietsroute maakt gebruik van diverse pontjes. Zo ziet u nog meer van het waterrijke Friesland en fietst u langs prachtige natuurgebieden, zoals De Alde Feanen. Ook passeert u met de fietsroute diverse Friese dorpen en steden welke zeker een bezoekje waard zijn. Zeer geschikt voor kinderen en volwassenen. Maak er een leuk tripje van en zie hoe mooi Friesland is.

Genoeg te beleven

Ook in Grou zelf is er genoeg te beleven. Bezoek het Museum Hert fan Fryslân en ontdek Grou. Dit museum is te vinden in het voormalige raadhuis van Grou. Kom achter de rijke geschiedenis van Grou en zie bijvoorbeeld divers objecten van de Gebroeders Halbertsma. Er is ook genoeg te beleven voor de kinderen. Zo kan er een speurtocht voor de kinderen worden opgezet in het museum en in het dorp. Liever een ander museum bezoeken? Ga dan voor de Mineralogisch Museum in Grou. Hier is alles te zien wat blinkt, van bergkristal tot pyriet. Alles even schitterend om te zien. Daarnaast kent Grou leuke winkeltjes om gezellig in rond te sneupen en genoeg uitkijkpunten aan het water. Vermaak voor iedereen.

All-inclusive genieten

Bij Hotel Oostergoo helpen wij u graag op weg om er onvergetelijke dagen van te maken! Bij ons kunt u heerlijk overnachten aan het water en ondertussen u plan helemaal uit stippelen. Zo kunt u met het 2-daags ontdekarrangement Grou en omstreken optimaal beleven. 

Zo bieden wij:

  • Ontvangst met koffie/thee en een Friese lekkernij
  • 1x overnachting in een luxe tweepersoonskamer
  • 1x uitgebreid ontbijtbuffet
  • 1x 3 gangendiner
  • Fietsroute De 8 van Grou

Reserveer en ontdek Grou

Het gehele jaar geldig en gemaakt op basis van 2 personen op een luxe 2-persoonskamer. Zo is het arrangement al te boeken voor €65 per persoon. Gaat u liever met een groot gezelschap op pad en wilt u toch gebruik maken van dit arrangement? Laat het ons gerust weten. Wij stellen graag het perfecte arrangement voor uw samen. Neem contact met ons op en reserveer voor een mooie ontdekking. Ontdek Grou begint bij Hotel Oostergoo.

Reserveer nu