Overnacht aan het water in Friesland

Heeft u zin om tot te rust te komen aan de Friese meren en optimaal te genieten van Friesland? Kom dan langs bij Hotel Oostergoo en overnacht in een sfeervolle hotelkamer. Om uw tripje naar Friesland compleet te maken, staan wij voor u klaar met diverse hotelkamers. Een ruime keuze om te kiezen wat het beste bij u past. Ook op regenachtige dagen is er nog genoeg te beleven aan het water in Friesland. Onze klanten waarderen ons zelfs met 4,5 van de 5 sterren op Facebook. Overnacht in één van onze kamers en kom helemaal tot rust om Friesland goed te verkennen.

Historisch genieten

Ook al komt ons historisch pand uit 1858, toch kunnen wij u voorzien van perfecte, gemoderniseerde hotelkamers die helemaal voldoen aan de hedendaagse tijd. Met de perfecte ligging aan de Friese meren, komt u helemaal tot rust en geniet u van de prachtige natuur die Friesland te bieden heeft. U kunt bij ons kiezen uit 18 kamers die volledig gerenoveerd en gemoderniseerd en ook nog eens voorzien van luxe boxspringbedden. Van éénpersoonskamers tot familiekamers en van budget tot luxe, bij ons is er van alles mogelijk! De optimale plek om te genieten van het dorp Grou en het water in Friesland. Kom langs en ervaar zelf wat Friesland voor u kan betekenen. 

Vernieuwing tot de max

De hotelkamers zijn vernieuwd! Wij zijn volop bezig om de hotelkamers zo te renoveren zodat ze uitstekend voldoen aan uw wensen. Zo Worden de kamers weer voorzien van nieuwe vloerbedekking, een likje verf en zwarte hockers. De kamers hebben een huiselijke sfeer en zijn toch voorzien van luxe gemakken en comfort.  De perfecte combinatie om optimaal tot rust te komen en een goede start om Friesland te verkennen. 

Citytrip aan het water in Friesland

Door te overnachten bij Hotel Oostergoo, bent u op een centraal punt waarbij uw Friesland van alle kanten kunt bekijken. Genoeg te beleven en voor ieder wat wils. Leuk ook om een weekend weg te gaan met de familie en te overnachten bij Hotel Oostergoo. Friesland biedt u vele mogelijkheden, zo kunt u:

  • Kunst en cultuur opsnuiven
  • Sportieve activiteiten
  • Culinair genieten
  • Historische plekken bekijken
  • Shoppen in Grou of één van de elf steden
  • Prachtige natuur spotten

Heeft u inspiratie nodig om Friesland goed te verkennen? Bekijk dan ook eens één van ons leuke arrangementen

Reserveren? 

Bent u benieuwd geworden naar de complete hotelkamers? Neem dan snel hier een kijkje en reserveer op tijd! Zo kunnen wij u goed voorzien van gastheerschap dat u verrast. Kom langs en merk zelf het verschil wat het water in Friesland u te bieden heeft.