Scroll down
  • Check-in:
  • Check-uit:
  •  

Reserveer direct via deze website

  • U wordt hiermee Oostergoo Member en ontvangt 5% korting op uw boeking
  • U bent als Oostergoo Member als eerste op de hoogte van kortingen en arrangementen

Hotel Restaurant Oostergoo - sinds 1858 in Friesland

Dichtbij het dorpsplein staat, met fraai uitzicht over het water, Hotel Restaurant Oostergoo; waar de gast al meer dan 160 jaar welkom is. Oostergoo is het oudste gerenommeerde hotel van Friesland. Hotel Restaurant Oostergoo heeft zich in meer dan 160 jaar ontwikkeld tot de bijzondere ontmoetingsplek die het nu is. Wij blijven u dan ook graag ontvangen in een rustige, informele en hartelijke sfeer. Zowel over land als over water zijn wij uitstekend bereikbaar met parkeergelegenheid in de directe omgeving of uw eigen aanlegsteiger!

Het draait bij ons om aandacht, creativiteit en eigenzinnigheid. Ons doel is u een blijvende bijzondere herinnering te geven. 

Beperkt open in november

Van 5 t/m 13 november is ons hotel wegens kleine renovatie tijdelijk gesloten.
Van 28 oktober tot 17 november is onze keuken gesloten i.v.m. verbouwing en aanpassingen. Zaterdag 17 november weer geopend! Komt u ook proeven van onze heerlijke gerechten?

Voordelen van direct reserveren

Reserveer direct via deze website

- Altijd de laagste prijs

Nu reserveren

Evenementen in Friesland

Friezen houden van tradities. Vooral als die gepaard gaan met gezelligheid. Het hele jaar door is er een ruime keus uit evenementen in Friesland met als bekendste natuurlijk het SKS Skûtsjesilen.

Contact opnemen

#hoteloostergoo op Instagram