Kamers

Ons gezellige familiehotel mag dan gesitueerd zijn in een historisch pand uit 1858, het is wel van alle gemak en comfort voorzien. Sterker nog, de unieke ambiance draagt bij aan een luxe hotelgevoel. De 18 kamers zijn recent gerenoveerd en zijn modern ingericht met comfortabele boxspringbedden. Ze ademen de huiselijke sfeer die typerend is voor Hotel Restaurant Oostergoo. Vanzelfsprekend zijn alle kamers rookvrij en bieden uitzicht op het dorp Grou of op het water. De kamers bevindingen zich op de verdieping, Hotel Restaurant Oostergoo beschikt helaas niet over een personenlift.

Ons hotel is momenteel geopend. Wij hebben een aantal aanpassingen gedaan, waardoor het in deze bizarre tijd, toch mogelijk is dat u bij ons kunt overnachten, ontbijten en dineren. 

Het ontbijt serveren we in de ontbijtzaal op de eerste etage. Wilt u ontbijten op de kamer is dit zeker mogelijk op aanvraag. Het diner serveren we in ons restaurant aan het water. Dit alles aangepast zodat wij de 1,5 meter maatregel in acht kunnen nemen. 

Eenpersoonskamer

Deze kamer is voorzien van een eenpersoonsbed. De indeling kan per kamer verschillen. Onze moderne hotelkamers beschikken allen over een badkamer met douche, toilet, tv, WiFi en een fles water.

Reserveer nu

Budget of standaard tweepersoonskamer

De budgetkamer is voorzien van een twijfelaar. De standaard tweepersoonskamer heeft 2 losse bedden. 

De indeling kan per kamer verschillen. Onze moderne hotelkamers beschikken allen over een badkamer met douche, toilet, WiFi en een fles water.

Reserveer nu

Luxe tweepersoonskamer

Deze kamer is ruimer dan de standaard kamers en zijn voorzien van 2 bedden.

De indeling kan per kamer verschillen. Deze moderne hotelkamer beschikt over een badkamer met douche, toilet, WiFi, tv, fles water en senseo apparaat.

Reserveer nu

Familiekamer

Deze kamer is uitermate geschikt voor een gezin met 2 kinderen. De kamers zijn voorzien van 4 of 3 bedden en een ruime slaapbank.

De indeling kan per kamer verschillen. Deze moderne hotelkamer beschikt over een badkamer met douche, toilet, WiFi, tv, fles water en senseo apparaat.

Reserveer nu