Het borrelseizoen is geopend!

Wilt u het nieuwe jaar extra goed beginnen? Kom dan langs bij Hotel Oostergoo. Wij staan voor u klaar om een goede start te maken van een spetterend jaar. Kom langs voor een borrel, een heerlijk diner, overnachtingen of bijvoorbeeld bijzondere arrangementen

De tijd voor een borrel

Begin het nieuwe jaar goed samen met uw familie, vrienden, collega's of kennissen bij Hotel Oostergoo. Kom langs om samen te genieten van Hollands eten en te toosten op het nieuwe jaar. Of kom samen borrelen en vooruitkijken naar het jaar dat voor ons ligt. Maak plannen voor het nieuwe jaar onder het genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk kunt u ook na de start van het nieuwe jaar bij ons terecht om met uw gasten te genieten van onze borrelarrangementen. Wij staan voor u klaar en zullen u laten verrassen met nuchtere gezelligheid, goede borrels, heerlijke gerechten en perfect gastheerschap.

Goede voornemens voor het nieuwe jaar

Naast borrels kunt u bij ons ook genieten van heerlijke gerechten. Zo zijn wij naast een gerenoveerde keuken ook bewust bezig met koken. Wij maken eerlijke gerechten voor u klaar volgens de 5 principes van Albert Kooy uit het boek nieuwe Nederlandse keuken. Het gaat hierbij om duurzaam, diervriendelijk, gezond en eigentijds. Er ligt bijvoorbeeld voldoende groenten op de borden van onze gasten wat ook echt onderdeel uitmaakt van de gerechten. Ook zijn wij overgestapt van koken op gas naar koken op inductie. Een fijne manier van werken voor onze koks en ook nog eens beter voor het milieu. Ten slotte houden wij ook rekening met de specifieke wensen van onze gasten en is er voor ieder wat wils. Wilt u graag vegetarisch of veganistisch eten? Of heeft iemand in uw gezelschap te maken met een allergie? Geen probleem. Hotel Oostergoo zal voor u een passend menu samenstellen waardoor iedereen kan genieten van verrassend lekker eten in een goed gezelschap. Een goed begin van het nieuwe jaar. 

Kom bij ons langs voor:

  • Perfecte borrelarrangementen 
  • Bewust genieten van heerlijk eten
  • Gastheerschap ten top
  • Perfecte ligging aan het water
  • Arrangementen om te genieten van Grou en de omgeving

 

Vier het nieuwe jaar met ons mee

Wilt u ook bij Hotel Oostergoo ook goed het nieuwe jaar inluiden? Laat het ons dan weten waar wij u mee van dienst mogen zijn. Bij ons staan u wensen centraal met uitstekend gastheerschap op een creatieve wijze. Reserveer op tijd om samen te genieten van een nieuw begin en goede voornemens voor het komende jaar.