Grande finale met Hollands tintje

Na een periode van verbouwing aan de keuken en de hotelkamers, is er ook tijd voor een grande finale met Hollands tintje! Bent u benieuwd geworden naar de vernieuwde keuken met heerlijk eten? Wij staan weer volledig en compleet voor u klaar. Dit vieren wij graag met u op zondagmiddag 18 november. Noteer de datum alvast in uw agenda en kom langs voor een heerlijke middag. Neem gerust een kijkje en vier het feestelijk met ons mee.

Feestelijke opening

Vier het feest met ons mee en kom op zondagmiddag 18 november 2018 langs bij Hotel Oostergoo om samen te genieten van de vernieuwde keuken. Neem een kijkje in de keuken en zie waar wij trots op zijn. Dan kunnen wij daarna samen starten aan de Hollandse Aardappeltafel. Een tafel goedgevuld met echt Hollands eten. Van diverse heerlijke groenten, verschillende soorten vlees en vis tot aan aardappelgerechten bereid met verschillende technieken. Of wat dacht u van diverse stoofpotjes met fantastische smaak? Dit alles wordt bereid onder leiding van Bobby Giliams & Albert Kooy. Wij verwennen u graag op de grande finale van Hotel Oostergoo. Naast heerlijk eten kunt u natuurlijk ook meeswingen op fantastische muziek. Samen maken we er een mooi feest van en mogen wij genieten van wat Hotel Oostergoo bijzonder maakt.

Kom langs voor:

  • Kijkje in nieuwe keuken
  • Heerlijk Hollands eten
  • Swingende muziek
  • Lekkere drankjes
  • Gezelligheid

Reserveer voor grande finale

Loopt bij jou ook al het water in de mond? Reserveer dan snel, want vol is ook echt vol! Voor de heerlijke Hollandse Aardappeltafel betaalt u maar €35,-. Klik hier om te reserveren. Beleef deze feestelijke middag met ons mee.