• Hotel Oostergoo

Feesten en Evenementen

Door de prachtige ligging van Hotel Oostergoo en de vele mogelijkheden van onze locatie en keuken kunt u bij ons te kust en te keur als het gaat om feesten en events. Informeer gerust naar alle mogelijkheden: alles is bespreekbaar!

Evenementen in Friesland

Evenementen in Friesland

Friezen houden van tradities. Vooral als die gepaard gaan met gezelligheid. Het hele jaar door zijn er vele evenementen in Friesland, zoals het bekende SKS Skûtsjesilen. Hotel Oostergoo ligt in het hart van Friesland en hier maak je de evenementen dan ook écht mee. 

Vraag naar de planning voor het komende jaar, om Friesland écht mee te maken.

Contact opnemen
De perfecte trouwlocatie

De perfecte trouwlocatie

Bij Hotel Restaurant Oostergoo is de verzorging van uw bruiloft in goede handen. Wij nemen graag de tijd om uw persoonlijke wensen te bespreken. Swingende muziek, heerlijke hapjes en drankjes, een prachtige boottocht: alles is mogelijk.

Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Contact opnemen
Familieweekend

Familieweekend

Entre nous genieten, daar gaat het om. Speciaal voor opa's, oma's en vriendenclubs die met (klein) kinderen op stap willen, creëren wij een intieme sfeer. Denk aan een gezellig samenzijn in uw eigen café waarbij de hele avond gegeten en gedronken kan worden of een uitgebreid diner in onze serre. Ook overdag valt er genoeg te beleven.

Samen met u maken wij een arrangement op maat! Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Contact opnemen