Beleef een bijzonder familieweekend in Grou

Bent u echt toe om tijd door te brengen samen met uw familie? Wilt u optimaal genieten en echt iets nieuws ontdekken? Kom dan prinsheerlijk bij ons overnachten in het hotel aan het Friese water. Een unieke plek om samen met uw (klein)kinderen tot rust te komen en ondertussen te genieten van wat de natuur te bieden heeft. 

Perfecte ontmoetingsplek

Hotel Oostergoo staat voor u klaar om uw familieweekend compleet te maken. Het oudste gerenommeerde hotel van Friesland die door onze klanten op Facebook zelfs wordt gewaardeerd met gemiddeld vijf sterren! De moeite waard om eens uit te proberen. Naast de mooie locatie aan het water beschikt Hotel Oostergoo ook over echt gastheerschap. Het draait bij ons om aandacht, creativiteit en eigenzinnigheid en dat is te merken. Met meer dan 160 jaar bestaan is het hotel ontwikkeld tot een bijzondere ontmoetingsplek dat het nu is. Bij ons kunt heerlijk overnachten met uitzicht over het water. Of denk aan een gezellig samenzijn in uw eigen café waarbij de hele avond gegeten en gedronken kan worden. Of wat dacht u van een uitgebreid diner in onze serre? Daarnaast hanteren wij in onze keuken de vijf principes van Albert Kooy. Dit zorgt voor voldoende groenten op uw bord wat helemaal past bij elk gerecht. Zo hebben ook de vegetariërs en veganisten onder uw gezelschap genoeg keuze. Samen met u maken wij een arrangement op maat! De plek om samen te genieten en te ontdekken wat Grou bijzonder maakt.

Beleef een familieweekend in Grou

U kunt Grou vanuit ons hotel goed verkennen. Zo bieden wij bijvoorbeeld verschillende arrangementen aan om zowel de natuur in trekken en de mooiste bezienswaardigheden van Grou te beleven. Wat dacht u bijvoorbeeld van de rijke geschiedenis van de Gebroeders Halbertsma? Of heeft u al eens gehoord van Sint Piter die elk jaar in februari gezellig langs komt? Grou is een echt watersportdorp met een rijke geschiedenis. Ontdek de pittoreske winkeltjes en koop de leukste souvenirtjes. Of ga eens naar Museum Hert fan Fryslân. Hier komt u alles te weten over hoe het dorp Grou is ontstaan en wat Grou nou zo bijzonder maakt. Toch liever de natuur in trekken? Geen probleem, ook dan zit u op de perfecte plek. Zo kunt u zelfs Friesland per land en per water ontdekken en komt u de mooiste natuurgebieden tegen. Een bijzondere plek en voor ieder wat te beleven met een familieweekend in Grou

Arrangement op maat

Kom langs en beleef zelf wat ons hotel en Grou te bieden heeft. U hoeft alleen te boeken en aan te geven wat u belangrijk vindt. Wij zorgen voor de rest en zullen u alle tips geven om er een gezellig weekend van te maken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zorgen dan voor een op maat gemaakt familieweekend in Grou. Zien wij u snel samen met uw gezelschap?